Η Αστυνομία στην Κρήτη στηρίζει το έργο των φιλόζωων

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Εμμανουήλ Παραβολιδάκης, αναφέρει σε επιστολή που έστειλε στην Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία στις 20 Ιουνίου 2011 «ότι εκδόθηκαν διαταγές – οδηγίες προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης για την αυστηρή και απαρέγκλιτη, κατά περίπτωση, εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην κακομεταχείριση των ζώων (εγκαταλελειμμένα, δεμένα σε βαρέλια κ.τ.λ.) και την ενημέρωση των λοιπών συναρμόδιων φορέων, για τις δικές τους από κοινού ενέργειες, όπου αυτό απαιτείται».
Ο κ. Παραβολιδάκης προτρέπει τους φιλόζωους - για την υποβοήθηση των αστυνομικών υπηρεσιών και προκειμένου να υπάρξουν θετικότερα αποτελέσματα - να ενημερώνουν τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και να παρέχουν τις σχετικές πληροφορίες ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τα περιστατικά.
Φαίνεται ότι η Αστυνομία στην Κρήτη έχει αντιληφθεί πια (μετά από τις ασφυκτικές πιέσεις που άσκησαν τα φιλοζωικά σωματεία, με εκδηλώσεις, πορείες, πλήθος επιστολών κ.ά.) το μέγεθος του προβλήματος και την τραγωδία που εξελίσσεται σε βάρος εκατοντάδων ζώων αδέσποτων και μη σε κάθε σημείο του νησιού και δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει στην καταπολέμηση αυτού του εγκλήματος.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μείνουν μόνο στα λόγια.

αναρτήθηκε απο zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: