Αν έχετε ριτρίβερ, μη χάσετε το πάρτυ τους!

31/05/2011 | 19:38Τελευταία Ενημέρωση 19:38 31/05/2011

Οι εποχές είναι στραβές και η ανάγκη να ξεσκάσουμε μεγάλη - μαζί με τους τετράποδους φίλους μας φυσικά!
Αν έχετε σκύλο, και ανήκει σε μια απο τις έξι φυλές των ριτρίβερ (Λάμπραντορ, Γκόλντεν, Κέρλυ, Νόβα Σκότια, Τσέσαπηκ, Φλατ) βάλτε τον στο αυτοκίνητο μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και κατευθυνθείτε προς τη Σταμάτα, αυτή την Κυριακή (5 Ιουνίου), στις 5.30μμ. Την εκδήλωση οργανώνει ο Όμιλος Ριτρίβερ Ελλάδος στο Athens Dog Training Club.

Σκοπός, να περάσουμε όλοι καλά, παίζοντας πολλά παιχνίδια μαζί με τους σκύλους μας. Για παράδειγμα: Ποια είναι η πιο κουνιστή ουρά? Μπορείτε να βρείτε τον σκύλο σας, ανάμεσα σε άλλους της ίδιας φυλής, με τα μάτια κλειστά? Και πολλά άλλα! Παρακαλούμε, φέρτε το αγαπημένο παιχνίδι του σκύλου σας,
για να παίξετε μαζί «Κρυφτό» και «Βρες το».

Όλοι οι σκύλοι θα πρέπει να είναι στο λουρί και όχι ελεύθεροι, εκτός από την ώρα που λαμβάνουν μέρος σε κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα. Και παρόλο που ξέρουμε πόσο εκπληκτικοί χαρακτήρες είναι τα ριτρίβερ, και πιθανόν να μην χρειαστεί, διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από μη φιλικούς σκύλους να παραμείνουν σε απόσταση. Η είσοδος είναι δωρεάν.

www.retrieverclub.gr
  retrieverclubgr@gmail.com

* Πώς να φτάσετε στο χώρο της εκδήλωσης:

Παίρνετε τη Λεωφόρο Δροσιάς-Σταμάτας και στο τέρμα της, στην πλατεία, κατευθύνεστε απέναντι λοξώς δεξιά. Ο δρόμος αυτός ονομάζεται 25ης Μαρτίου. Στο τέρμα αυτής της οδού καταλήγετε στην πλατεία Ελευθερίας και εκεί βγαίνετε στη δεύτερη έξοδο (οδός Mαραθωνοδρόμου Φειδιππίδη), οδηγείτε περίπου 1χλμ και στον κόμβο που θα φτάσετε, στο σήμα STOP δεξιά σας είναι η πόρτα του Athens Dog Training Club.

Δεν υπάρχουν σχόλια: