Ακρωτηρίαζαν κουτάβια προκειμένου να τα πουλήσουν για καθαρόαιμα

Η Τζίνα Χατζηκάλφα κατήγγειλε την περασμένη Δευτέρα - και μέσω Facebook - ότι άνδρες εντοπίστηκαν να κόβουν (!) τα δάχτυλα στα πίσω πόδια κουταβιών στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Το σκηνικό της φρίκης είχε στηθεί – όπως τελικά αποδείχτηκε – το απόγευμα της 27ης Ιουνίου επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως και Καλλινίκου πίσω από το γήπεδο του Ακράτητου. Η κα Χατζηκάλφα μόλις αντιλήφθηκε ότι τρία κουτάβια ούρλιαζαν, πήγε στη μάντρα του σπιτιού της και είδε ότι κάτι ύποπτο γινόταν στην αυλή των γειτόνων της.

Τότε κάλεσε την Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο, βρήκε τα σκυλάκια, βιντεσκοπημένο υλικό με άγνωστο περιεχόμενο, και άλλα πειστήρια, που είχαν στο σπίτι τους οι βασανιστές των σκυλιών, υπήκοοι Ρωσίας.

Οι δράστες εμφανίζονται ως εκτροφείς (προφανώς παράνομοι) και «καλλωπίζουν» πετσοκόβοντας χωρίς αναισθησία (!) κουτάβια (κόβουν αυτιά και δάχτυλα), προκειμένου να τα παρουσιάσουν ως καθαρόαιμα, ώστε να τα πουλήσουν έναντι του ποσού των 300 ευρώ το καθένα.

Οι αστυνομικοί συνέταξαν τη σχετική αναφορά - μετά την επιτόπια έρευνα - και σχηματίζεται δικογραφία, αλλά δεν έκαναν προσαγωγές. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, καθώς αντίγραφο της αναφοράς θα πάρει η καταγγέλουσα την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι δράστες απείλησαν βέβαια φραστικά την κα Χατζηκάλφα - που έκανε την καταγγελία σε βάρος τους - η οποία ευτυχώς είχε για συμπαραστάτες τον Μάνο και την Ελένη, που έσπευσαν στο σημείο μόλις είδαν την έκκληση που έκανε μέσω Facebook. Αμέσως μετά τις απειλές της εξήγησαν ότι το έκαναν «για να στείλουν τα σκυλιά σε έκθεση στη Γερμανία»!

Στους αστυνομικούς είπαν ότι το κάνουν αυτό «γιατί έτσι πρέπει για τη ράτσα τους» και φυσικά για να τα πουλήσουν 300 ευρώ το ένα.

Επί της ουσίας παίρνουν ημίαιμα σκυλιά και με βάναυσο τρόπο, χωρίς αναισθησία, τα «μετατρέπουν» σε καθαρόαιμα!

Πηγή: zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: