Feather Up (Πτερόρροια)

http://sportndog.gr/product_info.php?products_id=633
Πτερόρροια.
Η πτερόρροια των πτηνών αποτελεί μία εξαιρετικά σύνθετη φυσιολογική διαδικασία,η οποία έχει ως πρωταρχικό ρόλο την συνολική αναζωογόνηση του οργανισμού,την επιμήκυνση της αναπαραγωγικής ικανότητας καθώς επίσης και την τόνωση της λαμπρότητας του πτερώματος.
Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η σωστή διατροφική διαχείριση της πτερόρροιας διασφαλίζει την ευζωία αλλά και την μακροζωία των πτηνών συντροφιάς.
Η σταδιακή αντικατάσταση του πτερώματος είναι ίσως η δυσκολότερη περίοδος του έτους για τα πτηνά,η οποία συχνά διαρκεί αρκετό καιρό και κατά την οποία χρειάζεται ο οργανισμός τους περισσότερο από ποτέ την σωστή διατροφική υποστήριξη.Επιπλέον,η πτερόρροια αποτελεί μία από τις πιο αγχωτικές περιόδους του έτους,κατά την οποία είναι απαραίτητη η διατροφική υποστήριξη για την διατήρηση της καλής υγείας και της μελλοντικής ευημερίας των πτηνών.
Η Landmark Solids & Liquids γνωρίζοντας τις φυσιολογικές ανάγκες των πτηνών κατά την διαδικασία της πτερόρροιας,έχει αναπτύξει μία σειρά ποιοτικών προϊόντων τα οποία ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και επιταχύνουν το ‘’ντύσιμο’’ των φτερωτών μας φίλων.
Το -Feather Up-Συμπλήρωμα διατροφής για την πτερόρροια των πτηνών- είναι σημαντικότατο διατροφικό συμπλήρωμα με βάση τα αμινοξέα για την σωστή ολοκλήρωση της πτερόρροιας.
Τα αμινοξέα αποτελούν σημαντικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών ,απολύτως απαραίτητα για την δημιουργία ενός υγιούς,φωτινού,στιλπνού πτερώματος.Επιδρά άμεσα στα κύτταρα των θυλακίων του φτερού τονώνοντας την ανάπτυξη των νέων.
Με την χρήση του Feather Up εξασφαλίζουμε:
-Υγιές και φωτεινό φτέρωμα
-Σωστό χρωματισμό των φτερών.
-Αποφυγή δημιουργίας κυστών (lumps)
Απαραίτητο για όλα τα πτηνά συντροφιάς (Καναρίνια-Παπαγάλους ,εξωτικά,ιθαγενή κλπ)
Ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την περίοδο χρωματισμού της Καρδερίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: