Λαγκαδάς: Σύσκεψη για την πρόληψη της λύσσας


 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα Δ.Σ. του Δημαρχείου Λαγκαδά σύσκεψη με θέμα την εφαρμογή προγράμματος πρόληψης λύσσας, υπό τον δήμαρχο Ιωάννη Αναστασιάδη, τον διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης Κωνσταντίνο Κοκολάκη και τους αρμόδιους αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας, Μισχόπουλο Απόστολο και Καλπάκη Νικόλαο.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς της περιοχής, εκπρόσωποι κυνηγετικών και κτηνιατρικών συλλόγων, φιλοζωικών σωματείων, μέλη του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας – Βόλβης και εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας Λαγκαδά, για τον συντονισμό ενεργειών προς εφαρμογή του προγράμματος στον δήμο.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος Δ.Σ. Λαγκαδά Ζαχαρίας Ζαχαρέγκας, οι αντιδήμαρχοι Κυράνου Γεώργιος και Αϊβατζίδης Παντελής, ο πρόεδρος Σχολικής Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τουμπούλης Γεώργιος, ο εντεταλμένος σύμβουλος επί αγροτικών θεμάτων Στραζέμης Δημήτριος και ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Ασδρές Γεώργιος.
 
Αναρτήθηκε απο zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: