Η Ψυχασθένεια των Ιδιοκτητών Σκύλων

Δεν είναι η πρώτη φορά, που πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, έχουν παραπονεθεί για την συμπεριφορά άλλων ιδιοκτητών, οι οποίοι θεωρούν ότι το να παροτρύνουν το προβληματικό σκυλί τους να κινηθεί απειλητικά εναντίων άλλων ζώων, είναι κάτι που επιβεβαιώνει τον ανδρισμό τους, την μαγκιά τους ή ακόμα ότι ωφελεί στην εκπαίδευση του για την φύλαξη.
Η ηλεκτρονική έκδοση της
 
Φιλόζωοι καταγγέλλουν σχεδόν καθημερινά στην στήλη επιθέσεις δεσποζόμενων σκύλων σε αδέσποτες γάτες. Οι ιδιοκτήτες των σκύλων, τους «εκπαιδεύουν» να επιτίθενται και να σκοτώνουν κυρίως μικρά γατάκια, έχοντας σαν τελικό στόχο να «αγριέψουν» τους τετράποδούς τους.
Φωτογραφία αρχείου

Το τελευταίο φρικτό κρούσμα των επιθέσεων των δεσποζόμενων σκύλων σε αδέσποτες γάτες συνέβη στο παρκάκι στην εκκλησία Πέτρου και Παύλου, στον Υμηττό όπου πάνω από ένα δεσποζόμενα σκυλιά, επιτέθηκαν σε τέσσερα μωρά γατιά, τα οποία όχι μόνο σκότωσαν αλλά τα αποκεφάλισαν.
Τα άτυχα γατάκια τάιζε μια άπορη γιαγιά από το υστέρημά της, η οποία υπέστη ισχυρό σοκ από το θέαμα που αντίκρισε.  Δυστυχώς έχει ειδοποιηθεί από φιλόζωους και ο δήμαρχος Υμηττού και η αστυνομία αλλά κανένας δεν έχει αναλάβει δράση. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό ή μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει με το 6948 428718.

Δεν υπάρχουν σχόλια: