Κρήτη : Σκηνές φρίκης στον χώρο μαρτυρίου των 30 ζώων! Ζωντανά 3 σκυλιά


Κρήτη : Σκηνές φρίκης στον χώρο μαρτυρίου των 30 ζώων! Ζωντανά 3 σκυλιά
Απίστευτες σκηνές φρίκης έζησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μοιρών σήμερα ,όταν μετέβησαν στον χώρο , όπου μαρτύρησαν τα 30 ζώα του σχιζοφρενή(?) δολοφόνου εκπαιδευτή.

 Έναν ξύλινο σταυρό ύψους έξι μέτρων και τριγύρω στοιβαγμένα πτώματα σκύλων που σφαγιάστηκαν σε διαφορετικές περιόδους αντίκρισαν οι δύο εθελοντές της Μ.Κ.Ο. Ζωφόρος
Μόλις το  adespoto.gr δημοσιεύσε την φρικιαστική είδηση για τον εκπαιδευτή στην Κρήτη που σκότωσε τα 20 σκυλιά η  Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων ξεκίνησε έρευνα .

Κατακρεουργημένα ζώα παντού μας λέει η κ Νατάσα Μπομπολάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το adespoto.gr , είναι αδύνατο να πλησιάσει κανείς δίχως μάσκα  λόγω της εμετικής  δυσοσμίας που υπάρχει σε όλο τον χώρο.
 
Τόπος μαρτυρίου για τόσα  ζώα . Επιτακτική είναι η ανάγκη το κράτος να θεσπίσει προυποθέσεις  για την άσκηση του επαγγέλματος του εκπαιδευτή.
 
Το χειρότερο όμως από όλα είναι  οτι υπήρχαν" ζωντανα"  3  ακόμη σκυλιά σε  κωματώδη κατάσταση, τα οποία οι αστυνομικοί  δυστυχώς  δεν τόλμησαν να τα πάρουν μαζί τους προκειμένου να γινει προσπάθεια μήπως και σωθούν.
 
Παραμένουν εκεί ακόμη, σκιές του εαυτού τους .
 
Μόλις τώρα ξεκινά ομάδα εθελοντών από την ΜΚΟ Ζωφόρος του Ηρακλέιου αλλά είναι άγνωστο τι θα αντιμετωπίσουν. Η περιγραφή των αστυνομικών οργάνων  για το τι αντίκρυσαν  όταν πήγαν στον χώρο είναι φρικιαστική.
 
 

16/09/2011

1η ενημέρωση ( 17:36 )  : 72 χλμ μακρία απο το Ηράκλειο ο χώρος που βρίσκονται τα σκυλιά. Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου .

2η ενημέρωση ( 17:59 ) :  Ζώα κρεμάσμενα σε δέντρα, διάσπαρτα στον χώρο. Οι εθελοντές δεν κατάφεραν να πιάσουν τα 3 σκυλιά. Είναι ελεύθερα στο βουνό.

3η ενημέρωση ( 19:16 ) :  Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το adespoto.gr με την Δήμαρχο κ. Πετρακογιώργη Μαρία δήλωσε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθειά και θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες για να μπορέσουν να περισυλλέξουν τα ζώα από τον χώρο και  να μεταφερθούν τα 3 σκυλιά στον Δήμο Ηρακλείου. Δομές δεν υπάρχουν για τέτοιες καταστάσεις δήλωσε η δήμαρχος .

4η ενημέρωση ( 20:32 ) :  2 βοσκοί της περιοχής  κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τους εθελοντές , τρέποντας τους σε φυγή. Στο σημείο έφθασε ο αντιδήμαρχος και ο κτηνίατρος του Δήμου .

5η ενημέρωση ( 23:00 ) :  Στοιβαγμένα πτώματα σκύλων γύρω από έναν ξύλινο σταυρό! Οι εθελοντές έκαναν λόγο για κρεματόριο.

 
Έναν ξύλινο σταυρό ύψους έξι μέτρων και τριγύρω στοιβαγμένα πτώματα σκύλων που σφαγιάστηκαν σε διαφορετικές περιόδους αντίκρισαν οι δύο εθελοντές της Μ.Κ.Ο. Ζωφόρος, που πήγαν από το Ηράκλειο Κρήτης μέχρι το χωριό Σίβα (72 χλμ.) ώστε να δουν από κοντά την σχολή, που διατηρούσε ο 35χρονος ψυχοπαθής εκπαιδευτής και σφαγέας σκύλων, την οποία ονόμαζε Εκπαιδευτήριο Σκύλων «Η Κορφή».

Οι εικόνες, που είδαν, δεν περιγράφονται, η μυρωδιά των περίπου 30 πτωμάτων των σκύλων σε αποσύνθεση, καλύπτει μια ακτίνα δύο χιλιομέτρων, περιμετρικά του κτήματος. Ζώα σφαγμένα με μαχαίρι, δεμένα, ένα φορούσε φίμωτρο, ένα άλλο ήταν σφιχτά δεμένο και το πρόσωπο του κολλημένο σχεδόν στον κορμό μιας ελιάς, ώστε να μην μπορεί να κινηθεί.

 Οι εθελοντές έκαναν λόγο για κρεματόριο. Και ενώ προσπαθούσαν να κοιμίσουν βάζοντας υπνωτικά φάρμακα στην τροφή για να πιάσουν τα τρία σκυλιά – που έχουν απομείνει εκεί, αλλά είναι σε άγρια κατάσταση – και περιφέρονται, τους απείλησαν δύο βοσκοί της περιοχής και τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν, αφού φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Το αν είναι συγγενικά πρόσωπα του δράστη δεν το γνωρίζουμε, όμως εξαιτίας του βεβαρημένου παρελθόντος του 35χρονου, ο οποίος είναι και χρήστης και έμπορος ναρκωτικών, ενδεχομένως οι βοσκοί κάτι να ήθελαν να κρύψουν.  Νωρίτερα σήμερα ο διοικητής του Α.Τ. Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης, Γιάννης Λιανδράκης μαζί με αστυνομικούς πήγε στο κτήμα – το οποίο περιλαμβάνει και την κατοικία του δράστη – και έμεινε άναυδος από την φρίκη και την αηδία.

Η καταγγελία ήταν τελικά αληθής!

 Με αρκετή καθυστέρηση και σχετική απροθυμία η δήμαρχος Φαιστού, Μαρία Πετρακογιώργη – και μόνο αφού δημοσιογράφος του adespoto.gr την ενόχλησε – προκειμένου να βοηθήσει με τις υπηρεσίες του δήμου, έστειλε τελικά έναν κτηνίατρο και έναν αντιδήμαρχο επί τόπου.


Ο εγκλεισμός του έγινε επειδή – σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του γιατρού και της οικογένεια του – πάσχει από βαριάς μορφής σχιζοφρένεια. Θεωρεί ότι είναι ο Μεσσίας και πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Προφανώς για να προφυλάξουν και εκείνον και τους συνανθρώπους του, και αφού στο μεταξύ είχε σφαγιάσει δεκάδες ζώα, ζήτησαν από τον εισαγγελέα να διατάξει την εισαγωγή του στο ψυχιατρικό ίδρυμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: