Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Κρήτη : Εκπαιδευτής σκύλων θανάτωσε 20 σκυλιά


Κρήτη : Εκπαιδευτής σκύλων θανάτωσε 20 σκυλιά
Μόνο φρίκη και  οργή μπορεί να... νιώσει κανείς ακούγοντας την είδηση της θανάτωσης είκοσι σκύλων από τον  ίδο τον εκπαιδευτή τους στην περιοχή του Σίβα του Δήμου Φαιστού Κρήτης.

1η Ενημέρωση : Ειναι στο ψυχιατρειο απο 5.8.11.Ο γιατρος που τον εξετασε ειπε πως χρηζει αμεσα ψυχιατρικης βοηθειας.

2η Ενημέρωση ( 16/09) : Κρήτη : Σκηνές φρίκης στον χώρο μαρτυρίου των 20 ζώων! Ζωντανά 3 σκυλιά

Ο 35χρονος ( πριν από περίπου μία εβδομάδα ?? ) προχώρησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη, είτε χτυπώντας τα άμοιρα ζώα με σίδερο και στη συνέχεια μαχαιρώνοντάς τα είτε υποβάλοντάς τα σε φρικτό αργό θάνατο δένοντας τους το στόμα με μονωτική ταινία και αφήνοντάς τα στον ήλιο....

 
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το γεγονός, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε αναλάβει την εκπαίδευση σκύλων που του πήγαιναν στο εκπαιδευτήριο που διατηρούσε μεταξύ Σίβα και Κουσέ, κάποιοι κυνηγοί.
 
Ο ίδιος ωστόσο όχι μόνο δεν φρόντισε τα ζώα όπως θα έπρεπε αλλά προχώρησε και στις πράξεις που περίγράφηκαν παραπάνω και στις οποίες αναφέρονται συγχωριανοί του που έζησαν από κοντά το περιστατικό.

 
Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος που έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις διωκτικές αρχές για υπόθεση ναρκωτικών μετά τη φρικτή πράξη του οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κληνική αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει ανάγκη θεραπείας...

Αναρτήθηκε απο adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: