Ένας σκύλος έτοιμος για τους... Ολυμπιακούς

Το όνομα του είναι Μπλίντζεν και είναι ένας σκύλος ράτσας κόλεϊ! Το στοιχείο όμως που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η… αλτική του δεινότητα! Ο Μπλίντζεν μπορεί και κάνει άλματα που φτάνουν σε ύψος σχεδόν τα δύο μέτρα!

Μάλιστα, προκειμένου να «εντυπωσιάσει» το κοινό του ακόμη περισσότερο, δεν αρκείται μόνο στα άλματα, αλλά κάνει και περιστροφές και άλλες «χορευτικές» κινήσεις ενώ βρίσκεται στον αέρα!



Έχει, ακόμη, μια ιδιαίτερη προτίμηση για τα παιχνίδια στη θάλασσα καθώς λατρεύει το νερό. «Τα παιδιά της οικογένειας, στην οποία ανήκει, του πετάνε νερό και ο Μπλίντζεν προσπαθεί να το “πιάσει”», λέει η μητέρα των παιδιών!

«Πρόκειται για τον προσωπικό του χορό. Οι άνθρωποι που τον βλέπουνε, σταματάνε και κάθονται να παρακολουθήσουν τα άλματα του», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Το τετράχρονο κόλεϊ, ανήκει στην οικογένεια των Κλάρκ, η οποία τον υιοθέτησε από το δρόμο, καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του το είχε εγκαταλείψει αφού δεν μπορούσε να τον φροντίζει πλέον.



Το σημερινό ρεκόρ Γκίνες για άλμα σκύλου είναι 1,7 μέτρα, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες της οικογένειας, ο Μπλίντζεν μπορεί και φτάνει τα 1,8 μέτρα! «Θα ήμασταν ιδιαιτέρως χαρούμενοι εάν κατακτούσε το ρεκόρ Γκίνες. Για εμάς είναι απλά ένας αξιαγάπητος σκύλος και μέλος της οικογένειας μας», λέει η κυρία Κλάρκ.

Ανεξάρτητα από τα ρεκόρ, ο Μπλίντζεν, προς το παρών, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του «διακοπές», παίζοντας στη θάλασσα με τα παιδιά της οικογένειας και εντυπωσιάζοντας το κοινό με τα άλματα του!

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: