Outdoor fun means minding your petiquette


Μετά από αυτές τις γενικές κατευθυντήριες γραμμές θα διασφαλίσετε την περισσότερο ευχάριστη βόλτα με τους τετράποδους φίλους μας.

Τηρείτε τους άγραφους κανόνες. Πάντα φοράμε λουρί - οδηγό στο σκύλο μας

Ασφάλεια επιθεώρηση. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή είναι απαλλαγμένη από σπασμένα μπουκάλια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα που θα μπορούσαν να βλάψουν το ανυποψίαστο σκυλί σας. Μια γρήγορη βόλτα μπορεί να σας σώσειαπο μια βόλτα στον κτηνίατρο.

Ελάτε προετοιμασμένοι για ένα πικνίκ. Φέρτε λίγο νερό για το σκυλί σας για να διασφαλίσετε ότι μένει ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και το πακέτο τσέπες σας με τις λιχουδιές. Και πριν προσφέρετε σε ένα άλλο σκυλί ένα σνακ, επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη του για να εξασφαλίσετε ότι είναι εντάξει.

Θα πρέπει να γνωρίζετε και να παίζετε με προσοχή. Επίβλέπετε και δείτε πώς το σκυλί σας αλληλεπιδρά με άλλα σκυλιά, καθώς παλεύει μπορεί εύκολα να ξεσπάσει και θα πρέπει να είναι έτοιμη να πηδήξετε μέσα στο τερέν ώς διαιτητής. Μάθετε να αναγνωρίζετε τη παιχνιδιάρικη σχέση και την επιθετική συμπεριφορά και να κρατάτε το σκυλί σας υπο έλεγχο ανά πάσα στιγμή, για να εξασφαλισθεί ότι δεν θα εμφανίσει καμία απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους ή άλλα σκυλιά.

Ταυτοποίηση. Είτε το πάρκο που θα επισκεφτείτε είναι περιφραγμένο ή όχι, βεβαιωθείτε ότι το σκυλί σας έχει μια ετικέτα αναγνώρισης για την ανά πάσα στιγμή.

το σεβασμό των άλλων. Να θυμάστε ότι δεν είναι όλοι στο δρόμο ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, γι 'αυτό κρατήστε τον υπο έλεγχο προκειμένου να διασφαλίσετε ότι δεν θα κυνηγάει τους joggers ή μπάλες και παιδιά σε ποδήλατα.

Κακά και σακούλα. Να σέβεστε τους γύρω σας και πάρτε τα μετά..., ώστε τα πάρκα μας μένουν καθαρά και όλα τα γούστα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βιοδιασπώμενες σακούλες που συμβάλουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Αν και μπορεί να φαίνεται σαν κοινή λογική, δεν βλάπτει να έχουμε κατά νου τα εξής:
Άρρωστο σκυλί - Αν ο σκύλος σας έχει αίσθημα αδιαθεσίας, είναι σκόπιμο το σκυλί σας να μη πάει στο πάρκο και να κοινωνικοποιηθεί με τα άλλα. Ορισμένες μορφές ασθενειών είναι μεταδοτικές και εύκολα μεταφερόμενες μέσω τις τακτικής που παίζουν.
Πάρα πολύ νέος για να παίξει - Εάν το κουτάβι σας είναι ηλικίας κάτω των έξι μηνών, θα είναι πιο επιρρεπή σε άλλες μεταδοτικές ασθένειες χωρίς λήψη της πλήρη σειράς του εμβολιασμού. Δεν είναι καλή ιδέα να εκθέσετε το νεαρό σκυλί σας στο πάρκο μέχρι να είναι πλήρως εμβολιασμένα.
Πάρα πολλά σκυλιά - δεν φέρετε βόλτα περισσότερα από αυτά που μπορείτε να χειριστείτε.

Είναι απλό: έχοντας καλό "petiquette» θα εξασφαλίσετε οτι το παιχνίδι στο πάρκο είναι μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς και το σκυλί σας.

Διαβάστε τη συνέχεια: http://www.vancouversun.com
© Copyright (c) The Vancouver Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια: